2011-09-04
 09:14:56

Lied back

.
Något som stör mig med Australien är att alla är så hmm "spontana" eller vad man ska kalla det i en negativ form. Det går inte att bestämma någonting innan själva dagen man faktiskt i så fall skulle gjort det och då är det oftast försent och folk har planer på annat håll.
Jag vill gärna veta några dagar Innan vad som t.ex. händer kommande helg så att man kan planera in saker utöver det, speciellt också i och med att min värdfamilj vill veta precis vad som gäller i god tid... Var, när, hur, med vem, vad man ska göra och hur man kommer till och från stället. Och när man väl faktiskt bestämt något på onsdagen om vad som ska hända på lördagen så helt plötsligt när lördagen kommer så dubbelkollar man igen om tider och så men så har 2/3 av alla hoppat av för att de har helt plötsligt andra planer som att åka in och shoppa eller bara vara allmänt lat och vara hemma eller att man ska kolla på fotboll me någon annan etc etc etc.
Och det är så grymt irriterande att få säga till sin värdfamilj var 5 minut vad planerna är för att de hela tiden ändras!
Ja, det kan vara okej ifall man inte riktigt vet själv vad som händer men då kollar man upp det under dagen och återkommer med ett ja eller nej svar dagen därpå.
Brukar älska spontanitet innan men inser nu att det var för att man bestämde något pang bom och så var det bestämt och man gjorde det.
Är det bara jag som är konstig eller är det fler som gärna vill veta innan vad som händer?
.
:(
.


Amanda 'skandalism'

I know you're feeling, samma sak här. Planer går i stöpet för att det är så "spontant". Gillart inte :(



PUBLICERAT: 2011-09-04, 14:49:35 | URL: http://www.skandalism.devote.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: