2012-02-18
 12:52:28

Poor Doggy

.
Tydligen har hon fastnat med en "nagel" (klo) någonstans och rivit av halva, så det bara blödde, blödde och blödde innan doktorn kom och drog ut resten av klon så att det kunde läka rätt. Så nu hoppar lilla Nemo runt på tre ben men det har slutat blöda i alla fall, nu får vi bara se hur länge bandaget lyckas sitta kvar utan att hon biter av det haha :)
.
2012-02-18
 05:53:29

Camp!

.
Näst-nästa vecka är det läger i perth med skolan. Alla i year 12 får då tillfälle att besöka olika universitet och TAFE inriktningar under veckan. Samt att vi hittar på massa annat kul också, som att besöka ett gammalt hmm fängelse tror jag det är och kommer gå på "nattvandring" i deras källare, SPÄNNANDE! Sen ska vi leka "Amazing Race" också, mitt i Perth och ha "pizza night" (om man inte bestämmer sig för att träffa släkt och vänner under denna kvällen). Så det kommer bli kul! Och det är gratis, i princip i alla fall. Både vandrarhemmet, flyget och transporten är redan betald av skolan så själv står man bara för 4 frukostar och en middag.
Så mycket att se fram emot nu :D
.
Imorgon ska vi förhoppningsvis ut och fiska med båten, klockan 5 på morgonen men I'll survive I hope. Om vi fångar någon fisk så ska vi äntligen äta riktig fisk till middag!! Dessutom kommer nog några vänner till värdfamiljen över på middag så det kommer nog bli trevligt. Ska försöka att inte bränna mig i solen bara så det blir MYCKET solkräm på, för vill inte fjälla eller se ut som en lobster på lördag haha! Det hade varit så hemskt.
.
Sen är det en hel vecka skola igen men på fredag ska Robyn ha fest och sen på lördag är det som sagt bal och på måndagen därefter åker vi på lägret.
.
När jag kommer hem måste jag nog börja skicka hem någon låda till Sverige med presenter och ting jag inte kommer få plats med i min resväska i april...
.
Innan jag är redo att åka hem måste jag hinna med ett geografi-projekt, snorkling med båten, Kristal's 17th birthday och få min leavers jacket beställd.
Just nu sitter jag och försöker hitta inspiration att jobba på mitt projektarbete men det går inte så bra. Har bara en pytte liten bit kvar plus renskrivning och "cleaning-up" men ändå orkar jag inte.
2012-02-18
 05:30:19

It's Official

.
Okay I guess my official nicename's now Ju-ju (thanks to Krissy Brown and Maddie) and I'll just have to accept it.. I guess its better than "julisan" so I should be happy, haha.
Should it go on my leaver's jacket though? ( "Ju-Ju :)" )
.
2012-02-17
 13:03:16

Swimming Carnival

Idag var det Swimming Carnival där de olika "husen" tävlar mot varandra för att vinna "house points". Alla var tvugna att participate i minst ett simnigns lopp, förutom mig då som är allergisk mot klor. Istället satt jag på en handduk i 8 timmar och drack 5 flaskor vatten innan jag tappade bort min vattenflaska. När det blev för varmt (även om det var ganska "cool" med 35-36 grader) så gick man bara in i omklädningsrummet och ställde sig i duschen med kläderna på. 
Fortescue vann flest poäng i "participation" och kom tvåa overall.
Courtney, me and Kristal cheering for Fortescue
Courtney in her awesome mexican hat ;)
Kristan and Courtney
Fortescue
Aiden's taking a bath in the kiddy-pool with her swimhat, goggles and floaties
Break = everyone's in the pool
Happy Faces !
Smurf-Courtney
2012-02-09
 14:46:08

I'M ALIVE!

.
haha tro det eller ej men jag lever!
.
Har inte skrivit på evigheter jag vet men har haft så himla mycket och göra på sistonde. Det är läxor, skola, powerwalker, vänner, värdfamilj och massa annat som gäller och tiden går så fort nu!
.
Om två veckor är det bal och dagen innan är det fest hos Robyn. På måndagen därefter ska vi till perth med skolan på "camp" och besöka universitet. Efter det är det bara 5 veckor kvar i skolan innan det är påsk med två veckors lov och sedan är det bara 7 dagar kvar innan jag måste lämna värmen och alla australienare :(
Vart tog tiden vägen?
.
På sistonde har jag varit riktigt duktig faktiskt och tagit långa promenader med hundarna, vilket kan vara bra för oss alla tre då vi lagt på några extra kilon över jul och nyår, hehe. Funderar på att ta upp tennisen igen men vet inte om jag orkar gå upp klockan 8 på morgonen en lördagmorgon en hel termin till... hmm.
.
Juste (!) våra leaver's shirts har blivit klara så vi kommer få dem första dagen på lägret i Perth, im so excited! Sen någon gång i "vår" kommer de tillhörande jackorna också, woho :D Funderar dock på vilket namn jag ska ha på ryggen då alla har någon form av smeknamn där. Förslagen hittills är: Swaussi, Chilli, Sweden eller bara Julie men det är lite tråkigt. Vad tycker ni? Kommentera.
.
Nu ska jag sova för har varit så sjukt trött på mornarna på sistonde men jag ska försöka blogga lite oftare from now on. Gonatt Sverige!