2011-10-30
 09:13:00

Halloween

Dagen började idag klockan 9:30 med scrambled eggs and bacon and orange juice. Mums! Sarah hade en kompis över sen i fredags och efter frukosten hjälptes vi alla åt att packa upp skjortor i Len's office. Blev en del plastpåsar och galjar att städa upp efteråt.. 370 st. Efter det åkte vi in till Karratha Shopping center för att hitta julklappar, maskeradkläder och annat smått och gott.
Väl hemma packade vi upp fler lådor skjortor och Sarah och Charlotte klädde ut sig till en halloween fest, eld och Rommare, haha väldigt halloweenigt.
Sen var det Sharons tur att klä ut sig till en grannes 50 års fest (theme: Pilbara Princess). Inte heller så halloweenigt men roligt i alla fall.
20 minuter efter Sharon gått ringer Maddi och frågar om jag också vill komma för där finns tydligen en del "barn" också. Så det blev en snabb dusch och en borste genom håret innan Maddi, Keah, Shay, Makayla (?) hämtade mig. Väl framme möts vi av ett 30 tal vuxna människor, utklädda i princessklänningar och tiaror av alla dess former haha! And it was just soo weird! Men vi yngre höll oss mest till köket och krängde muffins, tårta, kringlor och frusna bär.
Var där en 3 - 4 timmar så jag var hemma igen vid 1 tiden och gick raka vägen till sängs haha.
.
Uppackning av skjortor .. och väldigt många påsar
.
.. a lot of bags
.
Swedish blond!
.
.
Sarah and Charlotte before the halloween party
.
Tårta


Papa

Menar du skjortor?KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: