2011-12-13
 10:16:26

Christmas at Kindy

.
Var och hjälpte Sharon när hon hade julpyssel på förskolan (kindy) med alla barnen. Det var helt OK roligt men vet inte riktigt hur man handskas med småbarn så Sarah fick sköta den biten så kunde jag äta fler kakor :D
Där fanns fairy bread, christmas cupcakes, mini pajs, mini rolls, Teddy biscuits (?) etc etc etc... Så det var riktigt nam nam!
Vi hjälpte barnen att måla julgranar, klippa till jullyktor och jobba i tomte verkstaden och som tack för hjälpen uppträdde de små med en liten dans de skulle visa upp senare på kvällen för deras "Presentation night". Det var som en skolavslutning där alla klasserna uppträdde med ett dansnummer och sen delade lärarna ut stipendium och diplom för de bästa eleverna within certain areas. The next School Captain presenterades också, men tyvärr vann inte min värdbror :/ Lärarna på skolan uppträdde också med "soon we've got 8 weeks of holidays", vilket var väldigt udda men kul.
Höll dock på att frysa ihjäl där vi satt i publiken och tittade på. Det var inte direkt kallt men eftersom det är så fuktigt så blev mina bara ben och armar kalla då fukten la sig som en kall hinna på skinnet. Vet inte hur jag ska förklara det men ja.. Deet var kallt i alla fall.
.
För att återgå till Kindy så kom även tomten (a.k.a. Len Vertigan/värdpappa) och hälsade på för att dela ut klappar till de yngsta, vi andra fick tydligen vänta tills den 25e :(
Efter det var det städning som gällde och sen slutade alla (12:30) så då blev det bara jag, sarah, sharon och en till kvar för att sortera allas portföljer med teckningar och konstverk som de gjort under läsårets gång. Det tog oss drygt 1,5 timme men sen kunde vi åka hem igen!
För att börjar på nästa jobb... upp-packning av Len's nyanlända skjortor som ska broderas nu innan jul (hurray) för där fanns cirka 300 stycken av dem, så gissa var jag ska spendera de kommande 3 dagarna? Thats right, in the office.
.
Santa is visiting Kindy
.
Little Jaslyn is colouring in a christmas three.
.
Allt som allt var det en väldigt bra dag ändå, busy but fun! :D



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: