2011-08-01
 08:51:08

Unhappy.

.
Under de 3 dagarna vi var i Sydney i början av programet fick vi information om ett läger som skulle hållas senare i år och att man skulle köra från sydney till Uluru på 12 dagar mellan den 24 sept och 7 okt. Detta skulle kosta $1965 (*7 = SEK) och måste betalas den 12e augusti, en månad senare. Innan detta hade jag aldrig hört någonting om detta lägret. Jag visste att det erbjöds lite olika rundresor medan man var borta men ingenting om kostnader, när, var, hur etc etc, för ens en månad innan det ska betalas. I dessa pengarna ingår följande:
coach transportation; dormitory and tent accommodation as listed above; safari style meals as listed above; services of coach driver/guide, catering manager and chaperones; tents, provision of mattresses, tables, stools, crockery and cutlery; visits and entrance fees as per itinerary.
Sen får man själv betala flyg till och från sydney från var man nu bor i australien d.v.s:  air travel and some meals and morning tea, afternoon  tea and supper; optional activities such as camel rides, balloon flights etc; Uluru Kata Tjuta National Park fee; travel insurance; provision of sleeping bag & pillow; and items of a personal nature.
.
Idag fick jag ett mail från den australiensiska organisationen med ett anmälnings-papper att fylla i och skicka tillbaka samt betala innan den 12e augusti... vilket datum är det idag? Den 1a augusti... hmm, lite haft sur för det.
Visst det är mycket som ingår och upplevelsen att få campa längst hela östkusten är suuper coolt men det som inkluderas i de ca. 13 700 svenska kronorna är i princip tält, guide, bussresan och mat.
.
Det ryktas om att det även ska finnas ett läger i början på nästa år då man får åka till the coral reef, men ... har inte hört så mkt om den resan heller. . .
.
coach transportation; dormitory and tent accommodation as listed above; safari
style meals as listed above; services of coach driver/guide, catering manager and
chaperones; tents, provision of mattresses, tables, stools, crockery and cutlery; visits and
entrance fees as per itinerary.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: